Home

Om os


Hvem er vi

Vampire Junction er en senior kampagne for alle over 18 år, der har stor fokus på de interne intriger og den enkeltes karakter. Det er en kampagne for dig der vil spille seriøst rollespil, hvor det i høj grad er intensitet, indlevelse og følelser som er i fokus.

Som spiller skal du have lyst til det intense spil, hvor du får mulighed for at udvikle din karakter i dybden samt blive udfordret som rollespiller. Vi forventer, at alle kommer med en lyst og evne til at bidrage til spillet med en gennemarbejdet karakter, hvor der er tænkt over detaljer, baggrund, muligheder og begrænsninger. Spillet bliver ikke bare serveret, da det i høj grad er dynamikken karaktererne imellem, som der bliver spillet på og udviklet og ikke så meget det overordnede plot, der mere er ment som en ramme og flavour. Så du skaber meget dit eget spil og får så tilgengæld del i alle andres, så det hele går op i en højere enhed.

Din karakter behøver ikke være vildt episk, super magtfuld, vanvittig interessant eller mystisk. Her er vi unge, uerfarne vampyrer, der spejler det moderne samfund, undergrund, militær, forretningsliv osv. Alle kæmper vi for en plads i den udødelige verden, magt, overlevelse, penge, lidt tryghed og måske bare en ven at føle sig glad hos. Hvad end du synes kunne være interessant at udforske, spille og videreudvikle.

Hvis du er fristet til at dukke op, så se på "Ny spiller?", "Praktisk" og "Regler", hvor du får alle de informationer, du har brug for. Under "Kontakt" kan du finde mail til koordinatorgruppen, hvis du har yderligere spørgsmål eller skal sende en karakter ind til godkendelse. Under "Vores historie" kan du finde lidt om byens historie ingame, så din karakter har mulighed for at kende overordnet til København.

Ses vi i mørket?

OBS!

Da vi til Vampire Junction har et intenst og til tider hårdt spil med fysisk kontakt, bedes du læse disse punkter og være indforstået med dem:

  1. Alle er med til Vampire Junction på eget ansvar. Dette inkluderer også mængden af alkohol, som indtages, og i hvilken grad man ønsker at involvere sig i spillet.
  2. Hvis man som spiller ikke ønsker fysisk konfrontation til en spilgang af fysiske og/eller psykiske årsager, så har vi et koncept som kaldes "hvidbåndsspiller". Som hvidbåndsspiller har du et bredt og tydeligt hvidt bånd/stykke stof om armen, så alle uden tvivl kan se, at du ikke ønsker en fysisk konfrontation. Ingame fysisk konfrontation tages i stedet inde i et lukket lokale, hvor "kampen" så aftales. Kort sagt bliver man afsides enige om, hvordan kampen/konfrontationen ingame forløb. Det er aldrig nogen skam at indrømme, at det hvide bånd er nødvendigt for én.
  3. Vi, som koordinatorer, ser ned på og slår hårdt ned på overlagt vold, chikane og brud på den danske lovgivning.
  4. Da vi som sagt har let fysisk kontakt, fx i forbindelse med en stuntkamp, kan uheld ske, og vi som koordinatorer accepterer dette. Dog opfordrer vi selvfølgelig alle til at være forsigtige og ikke kaste sig ud i en fysisk situation, som ikke kan kontrolleres (fx pga. alkoholindtag). Kort sagt: pas på hinanden og respekter hinandens grænser.
  5. Vi, som koordinatorer, vil altid være behjælpelige hvis nogen kommer til skade eller bliver utrygge.
  6. Det er vigtigt at huske på, at vi alle er voksne mennesker, der kan tale sammen om tingene. Kommunikation er en del af enhver konfliktløsning, og vi opfordrer alle til enhver tid at snakke sammen, hvis et problem opstår. I forlængelse af dette forventer vi også, at alle kan enes uden for spil.
  7. Skulle man være utilfreds med en anden spillers opførsel, behandling eller føler man sig skræmt og usikker på dennes rigtige, offgame hensigter, er det vigtigt at løse det med det samme. Enten ved selv at snakke med vedkommende, eller ved at kontakte en af koordinatorerne personligt eller på vores mail. Vi vil altid tage sådanne henvendelser alvorligt, og lytte til flere sider af sagen. Husk at tage kritik af dit spil/din opførsel fra en anden spiller alvorligt - det sker at vi træder hinanden utilsigtet over tæerne, og ingen bør føle sig truffet.
  8. Til sidst skal det siges, at vi regner Vampire Junction for at være en stor gruppe af venner, og håber at alle spillere gør det samme. Vi kan være uenige og skændes,men i sidste ende finde en løsning og "hug it out" :)